Winterse Lichtroutes

Winterse lichtroutes

Het lijkt misschien een sprookje, maar de lichtjes branden deze winter meer dan ooit in Maastricht. In de laatste maanden van afgelopen jaar en in de eerste twee maanden van dit jaar, brandt er bijzonder mooi licht. Tijdens de overgang naar het nieuwe jaar, dat ons zo veel moois gaat brengen, voel je de warmte in Maastricht.

Die warmte brengt ons - zelfs op afstand - bij elkaar en zorgt er voor dat we het lichtje dat Maastricht ons brengt altijd blijven zien. Eindeloos struinen door de fonkelende winkelstraten, winters vertier op het Vrijthof of smullen van steekgerechten zit er dit jaar niet in. Maar we laten het licht branden, zodat we jou - zodra het weer kan - met open armen ontvangen. Als nooit tevoren. 

Drie winterse lichtroutes

Zij gingen jou voor! - En schreven er een blog over

Cobble app

In deze uitdagende periode is het mooi om te zien dat er allerlei innovatieve projecten worden gelanceerd. Zo ook de ‘Cobble’ app. Ga je op pad met deze app in je hand, dan ontdek je een fantastisch kunstzinnige kant van Maastricht, dankzij de ingebouwde AR (augmented reality) technologie. O ja, de app is gratis en te downloaden via Apple of Play Store. Bekijk het hier!